Vanaf oktober heb ik plek voor jouw mooie project

Kim Runhaar
Kim Runhaar

Webdesigner, Tekstschrijver, Online Marketeer

Jouw #1 focus voor succes in deze tijd

Het is geen geheim dat ik een voorstander ben van personal branding. Maar de afgelopen weken hebben het belang hiervan alleen maar groter gemaakt. Personal branding is ZO belangrijk voor jouw bedrijf.

Juist nu, in een tijd waarin meer en meer van onze business online plaatsvindt.

Denk maar eens aan de laatste keer dat je online een digitaal product of dienst kocht. Misschien was het een cursus, 1:1 coaching of een design investering. Waarom besloot je het te kopen bij dat specifieke bedrijf? Had het misschien iets te maken met het vertrouwen in het bedrijf? Het gevoel dat je de ondernemer een beetje kende? Of was het de gunfactor?

Ik weet dat voor mij de persoon achter het product of de dienst de belangrijkste reden is om het te kopen. Elke. Keer. Weer.

We willen graag leren van of samenwerken met the best of the best. De experts in de markt op dat gebied. Maar hoe zorg je ervoor dat jij gezien wordt als expert in jouw gebied? Personal branding!

 

Een personal brand is de brug van vertrouwen en betrouwbaarheid tussen jou en jouw klanten.

 

Het zet jou neer als expert.

Personal branding is dan ook niet alleen een logo. Het gaat veel verder. Een personal brand is een huisstijl, een kleurpallet, fotografie, social media kanalen, maar ook de manier van communiceren. Wat is jouw schrijfstijl? Of denk aan de dingen die je deelt met jouw doelgroep. Ik deel bijvoorbeeld vaak dat ik gek ben op het strand, mijn gezin en yoga. Het zijn kleine weetjes, maar het zorgt ervoor dat mijn doelgroep mij leert kennen.

Uiteindelijk vertrouw je iemand sneller wanneer je het gevoel hebt dat je diegene kent. Personal branding straalt zelfvertrouwen uit. JIJ weet waar je het over hebt.

Waarom ik dit schrijf?

De afgelopen maanden heb ik samengewerkt met een aantal hele toffe, stoere vrouwelijke ondernemers. Stuk voor stuk met een eigen stijl die ik voor ze heb vertaald naar een persoonlijke branding en website. En het was ZO gaaf om te doen!

“Voordat ik contact zocht met Kim, was ik zelf aan de slag gegaan met het bouwen van mijn eigen website. Ik had vele ideeën, maar er zat geen schot in de zaak. Als startende ondernemer moet je al aan zoveel dingen denken en een site maken is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Toen ik Kim vond via Instagram, heb ik meteen contact met haar gezocht. Aan haar durfde ik mijn site en huisstijl uit te besteden. Haar spraakmakende ontwerpen en no-nonsense aanpak spraken mij aan. Kim is persoonlijk, werkt snel en denkt in alles mee.” 

Sanne de Haan – www.sannesmeedt.nl

Als jij er ook klaar voor bent om jouw personal branding naar the next level te tillen en jouw doelgroep direct aan te spreken, reply dan op deze mail.

Ik kan niet wachten om samen met jou jouw persoonlijke stijl een gezicht te geven ♡

Kim
Leuke tips en blogs per mail ontvangen?

Schrijf je dan in! Je ontvangt regelmatig (niet té vaak, promise) praktische en inspirerende mails van mij over marketing, branding, webdesign, ondernemen en fijne gratis goodies. 

Jouw informatie is 100% veilig en wordt nooit met anderen gedeeld. Je kunt je op elk moment uitschrijven. No hard feelings 🙂

Sharing is caring