Boekingen open voor augustus.

get to know me

Hi ik ben Kim!

Grafisch ontwerper, mama en yoga lover

Mama van twee vrolijke meisjes en getrouwd met de liefste Mr. Mijn meisjes onbevangen zien spelen, groeien en opbloeien is alles wat ik nodig heb. 

Creëren zit in mijn bloed. Illustreren, kinderkamers inrichten, exotisch recept maken of speelkeuken opknappen. Ik zit altijd barstensvol ideeën. Het proces vind ik fascinerend en van het resultaat word ik maximaal blij.

Mijn happy place is dan ook mijn roze kantoortje, omringt door de mooiste notitieboekjes, stiften en potloden. Klaar om jouw verhaal te vertalen naar een te gek design.

Lees verder

Vijf jaar lang hopte ik als stewardess door Europa en maakte ik daarnaast avontuurlijke lifechanging reizen door Midden Amerika en Azië. Ik ontdekte adembenemende pareltjes als het Costa Ricaanse Cahuita en Balinese Nusa Lembongan (Google maar). Ik hoop ooit met man en kindjes een paar weken in een tropische beachhut te kunnen vertoeven. Maar ik word net zo gelukkig van een comfortabele camping in La Douce France.

Als introvert laad ik intens op van yoga. De stilte en vloeiende bewegingen ontspannen mij tot op het bot. Bovenaan mijn travel wishlist staat dan ook het volgen van een fijne yoga retreat onder de Spaanse zon.

Ik houd van diepgaande gesprekken, dagdromen en mijn gevoel volgen (spannend soms!). Ik ben dan ook vastberaden om met mijn designs een warm gevoel achter te laten. 

Dit ben ik

in foto's en feitjes

01.

Ik maakte al meer dan 500 vluchten en mijn favoriete bestemming is Bali

02.

Ik ben een echte meisjes mama

03.

Ik ben getrouwd met een ‘vlieg collega’. Hij vliegt nog steeds

04.

Het duurde 10 jaar voor ik durfde te gaan ondernemen

05.

Het strand (Hollands of tropisch) is voor mij ultieme vrijheid

06.

Ik kan zowel verlegen als outgoing zijn

Andere vrouwen helpen hun droom waar te maken is hartverwarmend

Webdesign heb ik mijzelf aangeleerd. Creativiteit is voor mij als honing voor een bij. Ik rolde na mijn studie Toeristisch Management het marketingpad op. Daar begon die ‘creative itch’ met groeien. Schrijven, mooie plaatjes maken, Photoshoppen. Ik vond het heerlijk! Na jarenlang samenwerken met en werken voor webdesigners, trok ik de stoute schoenen aan en bouwde mijn eerste website. Terugkijkend was het niet mijn beste werk, maar hey… je moet ergens beginnen toch?

Even een paar jaar vooruitspoelen. Inmiddels eigenaar van Kwebbel, mijn eigen webdesign en grafisch ontwerpstudio. Het creëren van mooie brands en websites voor vrouwen geeft mij een warm hart. Dit is niet langer wat ik doe. Het is wie ik ben. 

Geloof in jouw dromen en creëer de vrijheid en passie die je verdient met een magisch online thuis.

Voor wie creëerde ik met liefde magische designs?

Veel inspirerende power vrouwen kozen al voor een droom branding en webdesign. Nu is het jouw beurt.

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.