Boek nu je plek voor december t/m februari ✨

Hypnobirthing Friesland

Klaziena van Hypnobirthing Friesland was klaar om haar bedrijf nu écht het gezicht te geven wat het verdient en waar zij zich helemaal thuis bij voelt.

Met een nieuw logo, prachtig uitnodigende website en bijpassende e-mailhandtekening en briefpapier als resultaat.

Logo + branding + webdesign + drukwerk

Liefde van de klant

De samenwerking met Kim was van het begin aan super. Door een eerder contact met een andere vormgever waarbij we niet op een lijn kwamen qua ontwerp, voelde ik mij onzeker om opnieuw een contract aan te gaan. Kim stelde mij voor om het moodboard uit te werken om pas daarna een overeenkomst aan te gaan. Deze mogelijkheid heb ik enorm gewaardeerd. Bij het terug koppelen van verschillende stijlen wist ik meteen… Met haar wil ik samenwerken!!!

Als controle behoeftig persoon voel ik vaak dat mensen het lastig vinden met mij samen te werken. Ik ben erg van de details en heb een plaatje in mijn hoofd wat ik niet altijd even makkelijk kan vertalen. Kim wist op een of andere manier alle keren het precies zo te vertalen zoals ik het dacht. Het voelde bijna als een wonder dat ze op mijn pad is gekomen. Ik ben erg dankbaar voor het prachtige logo, de kleuren en de website. Het past allemaal zo goed bij mij. Onwijs bedankt lieve Kim voor je geduld je kennis en je creativiteit. Blij met jou!