Vanaf augustus heb ik plek voor jouw mooie project

Let's create magic together!

Ik kijk ernaar uit om je verhaal te horen! Vul het formulier hieronder in en ik neem binnen 2 – 3 werkdagen contact met je op. Wil je alvast meer weten of het proces en de pakketten? Kijk dan even op de Pakketten pagina. Of bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Maak je ook losse logo's?

Nee, ik geloof in de kracht van een holistische branding om de transformatie voor je bedrijf te realiseren. Geloof me, ik zou je er geen plezier mee doen om een los logo voor je te maken.

Wanneer kunnen we beginnen?

Mijn planning is over het algemeen 1 tot 2 maanden vooruit volgeboekt. Het is dus slim om je plek bijtijds te reserveren. Daarnaast geeft dat jou genoeg tijd voor het voorbereidende werk.

Kun je ook alleen mijn website aanpakken?

Nee. Alle ins-en-outs weten van jouw branding – doordat ik deze zelf gerealiseerd heb – zorgt ervoor dat ik een unieke en functionele website kan bouwen. Daarom wordt een website alleen aangeboden in combinatie met het brandingpakket.

Kan ik ook in delen betalen?

Jazeker! Eรฉn van de mooiste dingen van mijn werk vind ik andere (startende) ondernemers helpen. Branding is een essentiรซle investering in je business en om ondernemers met verschillende budgetten te helpen is betalen in delen mogelijk.

Hoe lang duurt het traject?

Het brandingtraject duur ongeveer 3 tot 4 weken. Kies je voor het branding + webdesigntraject dan zijn we ongeveer 8 tot 10 weken bezig. Afhankelijk natuurlijk van hoe snel we kunnen schakelen, extra werk of onverwachte vertragingen.

Project aanvraag

* De gegevens die u aan Studio Kwebbel verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.