Vanaf mei heb ik plek voor jouw mooie project

Over studio kwebbel

Studio Kwebbel is een kleine (maar fijne!) design studio met een focus op het creëren van holistische brands en magische webdesigns voor ondernemende vrouwen barstensvol passie.

Investeren in branding is investeren in jezelf.

Impactvolle brands creëren

Een design studio voor ondernemende hartvolgers met grote dromen

Studio Kwebbel is er voor de dromenjagers. Voor de vrouwelijke ondernemers die zich laten leiden door passie en purpose. Die voelen dat ze immense waarde te bieden hebben om met de wereld te delen.

Holistische brand designs gebaseerd op strategische keuzes en het creëren van een beleving, gaan jou verbinden met de klanten van je dromen. 

Hi, ik ben Kim

Yin yoga, 1/3 Generator, creatieveling

Mama van twee vrolijke meisjes en getrouwd met de liefste Mr. Mijn meisjes onbevangen zien spelen, groeien en opbloeien is alles wat ik nodig heb.

Creëren zit in mijn bloed. Illustreren, kinderkamers inrichten, exotisch recept maken of speelkeuken opknappen. Ik zit altijd barstensvol ideeën. Het proces vind ik fascinerend en van het resultaat word ik maximaal blij.

Mijn happy place is dan ook mijn roze kantoortje, omringt door de mooiste notitieboekjes, stiften en potloden. Klaar om jouw verhaal te vertalen naar een te gek design.

Klaar voor next level branding waar zowel jij als je droomklanten verliefd op worden?