Vanaf september heb ik plek voor jouw mooie project

over de studio

Studio Kwebbel is een kleine, maar fijne design studio

Impactvolle brands creëren

Brand designs die impact maken

Studio Kwebbel is er voor de dromenjagers. Voor de vrouwelijke ondernemers die zich laten leiden door hun zielsmissie. Die voelen dat ze immense waarde te bieden hebben om met de wereld te delen.

Holistische brand designs gebaseerd op strategische keuzes en het creëren van een beleving, gaan je verbinden met de klanten van je dromen. 

Kim - Studio Kwebbel

Good design is a language, not a style

Hi, ik ben Kim

Yin yogi, 1/3 Generator, creatieveling

Mama van twee vrolijke meisjes en getrouwd met de liefste Mr. Mijn meisjes onbevangen zien spelen, groeien en opbloeien is alles wat ik nodig heb.

Creëren zit in mijn bloed. Illustreren, kinderkamers inrichten, exotisch recept maken of speelkeuken opknappen. Ik zit altijd barstensvol ideeën. Het proces vind ik fascinerend en van het resultaat word ik maximaal blij.

Mijn happy place is dan ook mijn roze kantoortje, omringt door de mooiste notitieboekjes, stiften en potloden.

Klaar om jouw verhaal te vertalen naar een magisch design.

Authentieke designs

Branding omvat alles wat jou jou maakt. Hoe je praat, je kledingstijl en welk gevoel je anderen geeft. Ik moedig je aan om tijdens dit proces dichtbij jezelf te blijven, zodat ik een branding kan ontwerpen die je ziel raakt, je aanbod laat stralen en je in verbinding brengt met je lievelingsklanten.

Onbegrensde creativiteit

Ik geloof heilig in grenzeloze creativiteit. Buiten de gebaande paden gaan om een ‘design edge’ te vinden die helemaal jou is. Waterverf, acrylverf, illustraties, lettertypen. Alles komt te pas om een brand design te realiseren die jou weerspiegelt.

Magische verbinding

Een solide netwerk van gelijkgestemden is zo belangrijk als ondernemer. Contacten verwateren niet na de samenwerking, want ik sta voor elk van deze fantastische vrouwen aan de zijlijn te juichen. Elkaar inspireren, versterken en steunen als vrouwelijke ondernemers en connecties maken is onderdeel van hoe ik werk.

Klaar voor next level branding waar zowel jij als je droomklanten verliefd op worden?